موقعیت ملک
تماس با مشاور
توضیحات ملک
باغ ویلا 2400 متری به همراه 200 متر بنا شیک و نوساز با دو اتاق خواب در بهترین موقعیت از منطقه لم آباد ملارد آماده فروش می باشد. در بنا و محوطه باغ این ملک نورپردازی حرفه ای و بسیار زیبایی انجام شده و دارای دو آلاچیق در فضای باغ می باشد. از امکانات این باغ ویلا می توان به جکوزی و استخر چهار فصل ،با تجهیزات کامل و تصفیه خانه اشاره کرد.
محوطه سازی بسیار شیک و قابل قبولی در این باغ ویلا انجام شده و تمام انشعابات به صورت کامل و قانونی دریافت شده است. علاوه بر آن 40 متر بنای سرایداری و نگهبانی نیز در این ملک به صورت مجزا از بنای 200 متری ساخته شده است.
قیمت این ملک نسبت به سایر باغ ویلا های منطقه بسیار مناسب و به قیمت است که با توجه به این مسئله و همچنین امکانات کامل آن ، املاک آفتاب این باغ ویلا را برای خرید و سرمایه گذاری به شما پیشنهاد می کند.
- 2400 متر مساحت کل باغ ویلا
- دارای 200 متر بنای 2 خوابه
- واقع در بهترین موقعیت از لم آباد ملارد
- سند به صورت وکالت از سند مادر
- انشعابات کامل و قانونی
- 40 متر سرایداری
- نور پردازی در داخل بنا و محوطه باغ
- محوطه سازی شیک با گل های زینتی
- درختان میوه متنوع و مثمر
- دارای دو عدد آلاچیق
- دارای موتور خانه مجهز
- استخر چهار فصل با تصفیه خانه و تجهیزات کامل
- دارای جکوزی در کنار استخر
- دسترسی عالی به امکانات رفاهی و تجاری منطقه
- امنیت و امکانات کامل
- فوق العاده به قیمت
- مناسب برای سرمایه گذاری
- کد ملک:
- 1119
- نوع ملک:
- باغ ویلا
- نوع کاربری:
- مسکونی
- نوع سند:
- وکالت از سند مادر
- مساحت:
- 2400 متر
- زیربنا:
- 200 متر
مشخصات ملک
امکانات ملک
- استخر
- جکوزی
- آلاچیق
- نورپردازی
- آب
- برق
- گاز
- محوطه سازی
- گل آرایی
- درختان میوه
- سرایداری